O PODJETJU JOLLY-AERO d.o.o.

Jolly-Aero, d. o. o., kot dedič uglednega podjetja AERO, ki je že več kot 65 let kovalo svoj sloves kot vodilni slovenski proizvajalec embalažnih samolepilnih trakov, z zanosom stopa v prihodnost. Naša zgodba je zgodba zanesenjaštva, inovacij ter neomajne predanosti kakovosti. V srcu našega poslanstva leži vizija, da postanemo svetovno priznana sila na področju inovativnih lepilnih rešitev, ki presegajo pričakovanja naših strank in poganjajo napredek v industriji embalaže.

 

Naša vizija se razteza onkraj mej, kjer ne le sledimo trendom, temveč jih ustvarjamo. Vizualiziramo prihodnost, kjer naši trakovi ne le držijo embalažo skupaj, temveč kreirajo mostove med ljudmi in blagom, med podjetji in njihovimi strankami. S svojimi inovativnimi rešitvami želimo prevetriti industrijske standarde in dvigniti kakovost embalažnih procesov na novo raven.

 

Naša misija je jasna: zagotoviti najvišjo kvaliteto lepilnih trakov, ki ne le izpolnjujejo, temveč presegajo pričakovanja naših strank. S skrbno izbranimi materiali in vrhunsko tehnologijo izdelave zagotavljamo, da naši trakovi nudijo zanesljivo oporo in varnost v vsakem koraku embalažnega procesa. S prilagodljivim pristopom in neprestanim vlaganjem v razvoj se odzivamo na specifične potrebe naših strank, ustvarjamo personalizirane rešitve in gradimo trdne vezi, ki presegajo poslovne odnose.

 

Zavzemamo se za trajnostno prihodnost in odgovorno ravnanje z viri. Z nenehnim iskanjem okolju prijaznih materialov in procesov ter z zmanjševanjem našega okoljskega odtisa si prizadevamo za čisto in zdravo prihodnost našega planeta. Skozi naša dejanja želimo postaviti zgled in spodbuditi druge k trajnostni transformaciji v industriji. Jolly-Aero ni le podjetje, smo gonilna sila za napredek, inovacije in trajnost v industriji embalaže. Zavzeto sledimo svoji viziji in poslanstvu, ustvarjamo vrednost za naše stranke, zaposlene in skupnost ter s ponosom gradimo mostove k boljši prihodnosti.

Pogosta vprašanja

General informations