OPOZORILNI
TRAKOVI AERO

Opozorilni trakovi Aero zagotavljajo visoko vidljivost in maksimalno varnost na različnih delovnih območjih. Njihova svetla barva in vzorci učinkovito pritegnejo pozornost, kar zmanjšuje tveganje nesreč in opozarja na morebitne nevarnosti. Trakovi so izjemno prilagodljivi in se lahko uporabljajo za različne namene, kot so označevanje delovišč, prometnih območij, nevarnih območij ali začasnih ovir. Poleg tega so izdelani iz vzdržljivih materialov, ki so odporni proti vremenskim vplivom, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo tudi v zahtevnejših pogojih na prostem.


V naši ponudbi boste našli širok spekter opozorilnih trakov, prilagojenih različnim potrebam in situacijam. Ne glede na to, ali potrebujete trak za gradbišče, športni dogodek, industrijsko območje ali varnostne omejitve, Aero trakovi ponujajo zanesljivo rešitev. Z enostavno montažo in odstranitvijo so praktični za uporabo, njihova živahna barva pa zagotavlja, da so dobro vidni tako podnevi kot ponoči.

Močan in zanesljiv oprijem

Vodoodpornost

Izbira različnih širin in dolžin

Tribarvni tisk po meri

Tisk motiva po meri

Značilnosti:

Visoka vidljivost: Opozorilni trakovi so običajno izdelani v močnih barvah, ki so dobro vidne tudi na razdalji, kar pomaga pri opozarjanju na nevarnosti ali prepreke.

Trajnost: Ti trakovi so izdelani iz trpežnih materialov, ki so odporni na različne vremenske pogoje, kemikalije in obrabo.

Prilagodljivost: Na voljo so v različnih širinah, dolžinah in debelinah, kar omogoča prilagajanje različnim potrebam uporabnika.

Nameni uporabe:

Varnost na delovnem mestu

Opozorilni trakovi se pogosto uporabljajo na delovnih mestih, kot so gradbišča, tovarne ali skladišča, za označevanje nevarnih območij, nevarnih materialov ali potencialnih tveganj.

Prometna signalizacija

Uporabljajo se za označevanje prometnih con, preprek, izven cestnih delov ali drugih območij, kjer je potrebna pozornost voznikov ali pešcev.

Omejitve dostopa

Uporabljajo za označevanje območij, kjer je dostop omejen ali prepovedan, na primer na gradbiščih, športnih objektih ali v industrijskih kompleksih.

Signalizacija reševanja

V nujnih situacijah se lahko uporabljajo za označevanje smeri evakuacije, izhodov ali drugih pomembnih informacij za reševanje. Opozorilni trakovi so torej ključni element za varnost in signalizacijo v različnih okoljih, kjer je potrebno jasno označiti nevarna območja, usmerjati promet ali zagotoviti varnostne smernice.

Opozorilni trakovi

Širine traku:

75 mm

Dolžina traku:

300 m

Barva:
Bela