Dodatna oprema AERO

Hitra in enostavna polepitev škatel! Namizni odvijalec Tape It Easy je naprava, namenjena enostavnemu in učinkovitemu odvijanju lepilnega traku. Običajno je izdelana iz trpežne plastike, kovine ali kombinacije obeh materialov. Stabilnosti ne zagotavlja le 1,8 kg teže odvijalca, temveč tudi nedrseča guma, ki se dodobra oprijema podlage. Sestavljena je iz dveh delov: osnove za namestitev in držala za rolo lepilnega traku. Enostavna menjava traku, ostro rezilo in stabilen namizni nosilec za lepilni trak!

Značilnosti:

Enostavna uporaba: Zasnovan je za enostavno in hitro odvijanje lepilnega traku brez zapletov ali težav.

Trajnost: Izdelan je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost pri redni uporabi.

Nameni uporabe:

Pakiranje in embalaža

Namizni odvijalec Tape It Easy se pogosto uporablja v pisarnah, skladiščih in drugih delovnih okoljih za enostavno in hitro pakiranje ter zapečatenje škatel in paketov.

Pisarniška uporaba

Uporablja se tudi za lepljenje dokumentov, pritrjevanje opomb in drugih pisarniških opravil, kjer je potreben lepilni trak.

Popravila in ustvarjalne dejavnosti

Lahko pride prav pri popravilih ali ustvarjalnih projektih, kjer je potreben lepilni trak za pritrditev ali zavijanje. Namizni odvijalec Tape It Easy je priročen in uporaben pripomoček za vsakodnevno uporabo, ki olajša delo z lepilnim trakom tako v domačem kot tudi v pisarniškem ali industrijskem okolju.